Yrityksille räätälöidyt kahvit ja sesonkikahvit Six Pot Coffee Company tarjoaa yrityksille ja yhteisöille räätälöityjä tuorekahveja asiakkaiden omilla brändeillä. Kahvinne paahdetaan omaan makuunne sopivaksi ja niille suunnitellaan yrityksenne graafisen ilmeen mukainen etiketti. Meiltä saat myös sesonkikahvit omalla logollasi. Tuorekahvimme ovat erinomainen liikelahja niille, jotka arvostavat huippuhyvää kahvia. Tilaa ajoissa!
Espressobaari luoksenne Tuomme kahvin myös luoksenne pystytämällä pop-up-espressobaarin tilaisuuksiinne. Espressobaarissamme on laaja valikoima erilaisia kahveja maisteltavaksi ristrettosta cappucinoon, latteen ja tavalliseen suodatinkahviin saakka. Temme kahveja paitsi kahvakoneella myös suodattamalla, vakuumikeittimillä, pannukahvina, AeroPressillä, French Pressillä, perkolaattorilla, Eva Sololla ja upealla Royal Belgium -keittimellä. Muut tarjoilut sovitaan erikseen.
Kahvi-illat pienryhmille Kahvi-illat pienryhmille ovat suosittu tapa päästä tutustumaan kahvin maailmaan. Pidämme kaksituntisen illanvieton kahvitietouden ja hyvien kahvien maistelun merkeissä. TIlaisuudet järjestetään maailman pienimmän kahvipahtimon intiimissä kokoustilassa, jonne mahtuu kerrallaan maksimissaan kuusi henkilöä kerrallaan.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous yhteydenottolomakkeellamme 
tai soita puh. +358 400 308 563

Tiedustelut:

 

Six Pot Oy

sixpotcoffee@gmail.com

Puh. +358 400 308 563

Osoite:
Korppaanmäentie 26 LT 5

00300 Helsinki